Om Grafikhuset Reklambyrå Malmö

Grafikhuset Reklambyrå startades av Emil Thorsson (AD) en solig januaridag 2008 med avsikten att vara ett lite personligare alternativ vid val av kommunikationsbyrå.

I slutet av 2009 ombildades företaget, från handelsbolag, till aktiebolag: Grafikhuset Reklambyrå Öresund AB.

Grafikhuset lägger fokus på att bygga och bevara starka identiteter som håller både i den analoga & digitala världen.

Kontoret hittas från den 1:e juli på ny adress: Norra Vallgatan 68. Malmös "epicentrum" med samma direkta närhet till Malmö Högskola, Centralstationen, Stortorget, Lilla Torg som Malmö Live mm.

Styrkan hos oss är att vi är lika vassa på traditionella reklamspridare som ex. trycksaker samtidigt som vi har full koll på det senaste inom webben.

Hos oss hittar du helt enkelt din helhetsleverantör av kommunikationstjänster!

Vår målsättning är att lösa det mesta inhouse. Vid behov utöver vad vi själva klarar nyttjar vi det gedigna nätverk av specialkompetens vi har tillgång till. Det kan innefatta allt från fantasifulla fotografer och specialiserade copywriters till fokuserade medierådgivare. Här har du alltid en trygghet i att snabbt kommunicera med samma personer, inga långa beslutsvägar eller tung administration, sånt tråkar ut oss. Vi gör detta för att det är kul och vi brinner för det!

De kunder vi jobbar med vill vi ha långa och nära relationer med, då blir resultatet bäst. Vår filosofi är helt enkelt att producera häpnadsväckande bra kommunikation och det bästa av allt är att du alltid har full koll på prislappen.

En aldrig sinande nyfikenhet & kreativitet är det som styr.

Välkommen till vår värld!

Dela

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Grafikhuset Reklambyrå AB, Norra Vallgatan 68, 211 22 Malmö. Telefon 040 16 03 03